Midweek update

Afgelopen zondag speelde de A-kern haar laatste wedstrijd van het seizoen op eigen terrein in de reguliere competitie tegen Eendracht Henis.  We hadden bijna een halve wedstrijd nodig voordat de bal in het doel belande: 1-0. Zo konden we met voorsprong van de rust genieten.  Vlak na rust besloot Henis het daar niet bij te laten en maakten ze de score terug gelijk. Een kwartier voor het eind had de spanning lang genoeg geduurd en zetten we de puntjes op de i. Met om de paar minuten een doelpunt sloten we af met 4-1.

De B-Ploeg speelde op hetzelfde moment in Moelingen. Na 8 minuten werd onze doelman reeds gepasseerd. We waren echter niet onder de indruk.  Al snel volgde onze gelijkmaker en nog een vijftal minuten later stonden we op voorsprong!  Vlak na rust wist Moelingen terug op gelijke voet te komen.  Opnieuw vonden we al snel de opening en kwamen we terug op voorsprong.  We moesten dan nog een dik halfuur deze score op het bord zien te houden.  Het voetbal kreeg geen schoonheidsprijs maar de score stond er: 2-3.